LOUIS WIDMER STELT BABYPURE VOOR

LOUIS WIDMER STELT BABYPURE VOOR

EEN NIEUW 100% PUUR EN TEDER GAMMA VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Heerlijk genieten van je baby, maar dan liefst zonder je zorgen te maken over wat er in dagelijkse verzorgingsproducten zit. Dermocosmetisch expert Louis Widmer, pakt deze lente uit met nóg meer puurheid en zachtheid dankzij een gloednieuw babygamma.
De huid van baby’s en kinderen is bijzonder delicaat en verdient specifi eke aandacht.
Het is dan ook belangrijk om extreem pure producten te gebruiken die geen overbodige bestanddelen bevatten zoals parfum of bestanddelen afkomstig uit petroleum zoals in vele andere babyverzorgingen op de markt. Op stap met je kleintje of je baby verwennen met een heerlijke massage … Op BabyPure kan je vertrouwen!

DE HUID VAN EEN BABY VRAAGT OM EEN SPECIALE, BIJZONDERE VERZORGING

Wist je dat de huid van een kindje de eerste zes maanden nog niet volledig is ontwikkeld? De huid is bijzonder fi jn en houdt nog geen schadelijke invloeden van buitenaf tegen. De huid van de baby verandert voortdurend en daarom is het belang rijk om tijdens deze evolutie de externe invloeden te beperken. De babyhuid droogt ook sneller uit en vertoont minder huidcellen die verder van elkaar liggen dan bij volwassenen. De huid is doorlaatbaar: ziektekiemen en andere stoff en die op de huid terechtkomen, dringen zo sneller en makkelijker in de huid van je baby ... De nieuwe innoverende BabyPure-lijn rekent af met deze risico’s en tekent voor een uitzonderlijke huidtolerantie! 1 ProDERM, het Instituut voor Toegepast Dermatologisch Onderzoek is een internationaal toonaangevend CRO die claims ondersteunt en testen doet op tolerantie.

PUUR. EENVOUD. 100% DERMATOLOGISCH. GECREËERD IN EEN STERIELE OMGEVING.

Louis Widmer, Zwitsers expert in de dermocosmetologie, heeft met de grootste zorg grondstoff en geselecteerd die de huid niet irriteren en die getest zijn door dermatologen, kinderartsen, verlos kundigen én zelfs mama’s, tijdens dermatologische studies in samenwerking met het proDERM instituut.

De BabyPure-lijn is, net zoals alle andere Louis Widmer-producten, ontwikkeld en gemaakt volgens de richtlijnen die gelden voor farmaceutische producten. In de laboratoria en productieruimten wordt de luchtdruk hoger dan gemiddeld gehouden. Door deze steriliteit kan Louis Widmer bewaarmiddelen in de producten tot een minimum beperken. Wat de huidtolerantie eens te meer ten goede komt.

Het concept « puur en simpel » wijst op het feit dat de lijn enkel bestanddelen bevat die nodig zijn voor de babyhuid. Niets meer en ook niets minder.

« Bij de ontwikkeling van de BabyPure-lijn ging onze topprioriteit uit naar het vinden van bestanddelen die de babyhuid uitstekend verdraagt. Minerale oliën, kleurstoff en, alcohol, parfum, … zijn dan ook uit den boze.», dokter Marcel Langenauer, Directeur Research & Development.

BABYPURE BEVAT GEEN

- PARFUM                     - PARABENEN
- KLEURSTOFFEN       - PEG-EMULGATOREN                  
- MINERALE OLIËN     - NANOMATERIAAL
- SILICONEN                - MICROPLASTICS
- ALCOHOL

EEN COMPLEET GAMMA ZONDER PARFUM VOOR EEN PUUR EN TEDER VERZORGINGSRITUEEL

De BabyPure-lijn van Louis Widmer bestaat uit vier pure verzorgingsproducten. 100% zonder parfum.

- Een babybadje zorgt niet alleen voor ontspanning, maar is ook een leuk mama/papa-babymomentje. Ideaal is drie keer per week. De BabyPure Shampoo en Waslotion reinigt huid en haar in alle zachtheid dankzij de bestanddelen die stuk voor stuk bijzonder goed door de babyhuid worden verdragen. De unieke zeepvrije formule met ultramilde bestanddelen zoals jojoba zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en dat de natuurlijke pHwaarde van de (hoofd)huid behouden blijft. De hydraterende bestanddelen verzorgen en voeden de huid die weer zijdezacht wordt. En ... het prikt niet in de ogen!

- Verwen je baby na het badje met de BabyPure Verzorgende Lotion voor een langdurige hydratatie. Deze lotion helpt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid, versterkt de huidbarrière, verzacht irritaties en hydrateert intens. De natuurlijke amandelolie en karitéboter verzorgen de huid en maken deze zijdezacht. Meer nog: deze lotion is makkelijk in gebruik, dringt snel in én voelt niet kleverig aan. Voor een zachte en gezonde huid.

De milde BabyPure Verzorgings- en Massageolie verzorgt en verzacht de tedere babyhuid met acht natuurlijke oliën zoals die van jojoba, amandel en zonnebloem. Een verzorging of een massage met deze olie bevordert het lieve en tedere huidcontact met je baby. Bisabolol (een actief bestanddeel uit kamille) rekent af met irritaties en kalmeert de gevoelige huid. Deze olie is bovendien ideaal om de babybilletjes te reinigen en om melkkorstjes week te maken, waardoor deze makkelijker loskomen. Ideaal voor gezicht én lichaam.

BABYMASSAGE
Baby’s zijn dol op massages van mama of papa. Een massage remt stresshormonen af en activeert de immuniteit. Hierdoor worden de weerstandscellen sterker. Ook de band met je kindje wordt sterker door het lichamelijk contact. De huid is immers een bijzonder belangrijk gevoelsorgaan voor baby’s. Dankzij massages kan je baby jouw liefde en tederheid voelen. Meer nog, een massage maakt je kindje rustig en verzacht ook buikkrampjes.

- De huid van baby’s heeft in de winter extra bescherming nodig. De BabyPure Weer en Wind Crème heeft een hoog lipidegehalte. Het is een cold cream met een Water/Olie-formule en bevat vetdeeltjes en het wasachtige bestanddeel, ProBarrier CLR. Op die manier bevriest de crème niet op de huid van de baby en zorgt de crème ervoor dat de huid perfect tegen de kou beschermd is. De crème maakt de huid aangenaam zacht, en bevat jojobaolie en karitéboter, die de delicate huid van het gezicht beschermen en verzorgen, en panthenol, dat de huid kalmeert en rode huidvlekken verzacht.


MET BABYPURE GEEF JE BABY’S EEN AANGEPASTE VERZORGING, DIE HUN HUID PRECIES NODIG HEEFT!

De BabyPure-lijn is 100% zonder parfum. Exclusief in de apotheek vanaf eind april 2019:

  • BABYPURE SHAMPOO EN WASLOTION €12,90 - 200 ml
  • BABYPURE VERZORGENDE LOTION €15,90 - 200 ml
  • BABYPURE VERZORGINGSEN MASSAGEOLIE €16,90 - 150 ml
  • BABYPURE WEER EN WIND CRÈME €12,90 - 50 ml

 

 

Ellen De Wilde Senior Consultant, Interel Plus
Over Louis Widmer

Louis Widmer geeft iedere huid een gezond leven

Al meer dan 50 jaar legt Louis Widmer zich toe op de schoonheid van een gezonde huid. Jarenlang onderzoek, innovatie en een nauwe samenwerking met dermatologische instanties en universitaire ziekenhuizen liggen aan de basis van een productlijn die aan de hoogste eisen voldoet. De Louis Widmer-verzorgingen onderscheiden zich door de finesse qua textuur en door de uitstekende huidtolerantie waarvoor Louis Widmer garant staat.

De meeste Louis Widmer-verzorgingen zijn verkrijgbaar in een licht geparfumeerde uitvoering én ook 100% zonder parfum.